Första sidan

Rosenmetoden

T R E

Taktil stimulering

Bachdroppar

Symbolvisualisering

Dödelsen

Om mig

Kontakt

Mottagning

Litteratur

Länkar

Taktil Stimulering

Den här metoden har jag valt att arbeta med för att den är så bra både mot värk och vid alla stadier av stressrelaterade problem. Även vid tillstånd som är svåra att nå med andra metoder.

För den som inte orkar.

När det inte passar att gå djupt, vare sig fysiskt som med en muskelmassage, eller känslomässigt som med Rosenmetoden, då passar Taktil Stimulering. Det är då den gör största nyttan, när hormonbalansen kommit i olag p.g.a. stress eller värk. Lugn- och rohormonet oxytocin frigörs av behandlingen och verkar genast.

När det enda man behöver är att vila

– och det just är det som är det svåraste; att sova, att ta det lugnt, att sätta gränser, att delegera, att ta tid för sig själv, göra ingenting en stund, eller vad det nu handlar om.

Stress

När stressen har börjat påverka kroppens funktioner behöver de flesta hjälp att bryta mönstret. Många blir ännu mer stressade av att försöka ta det lugnt, en sådan snurr kan vara svår att ta sig ur på egen hand.

En omgång Taktilbehandlingar kan hjälpa till att bryta mönstret och varva ner.

Vad kostar en behandling?

Fullt pris är 450 kronor. För privatpersoner ingår momsen i det priset. En behandling tar en  timme. Det finns möjlighet att få upp till 2/3 rabatt. Du betalar vad du själv väljer mellan 150 och 450 kronor utifrån vad du har råd med och tycker är ett bra pris för dig.